Fen - Edebiyat Fakültesi
2014-07-31

2014 ÖSYS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT DUYURUSU



2014-ÖSYS sonuçlarına göre Fen Edebiyat Fakültesini kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2014-ÖSYS sonuçlarına göre Fen Edebiyat Fakültesine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları  aşağıdaki tabloda belirtilen tarihlerde “Değirmenaltı Yerleşkesi Spor Kompleksi Namık Kemal Mah. / TEKİRDAĞ” adresinde yapılacaktır.

Akademik Birim

Kayıt Başlama

Kayıt Bitiş

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

01-09-2014

01-09-2014

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

a)       Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. Bu belgelerin dışında “…………. tarihinde yapılacak sınavlardan sonra mezun olabilecektir.” İbareleri taşıyan belgeler ile kesinlikle kayıt yapılmayacaktır. Noter onaylı da olsa asıl belge dışında fotopoki ile kayıt yapılmayacaktır.

b)        Aday ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

c)      12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

d)      Öğretim ücretinin ödenmesi ile ilgili belge: Öğrenim ücreti Halk Bankası şubelerine öğrenci numarası söylenerek ödenecek ve dekont kayıt sırasında görevliye verilecek. (2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için Bakanlar Kurulunun konu ile ilgili kararı henüz yayınlanmadığından sistem şu anda aktif değildir. Bu nedenle öğrenim ücretinin ödenmesi için tarih daha sonra ilan edilecek)

e)      Adayın ÖSYS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı.

f)       Herhangi bir Yükseköğretim Programına devam eden öğrenciler devam ettikleri Yükseköğretim kurumundan alacakları lise diplomasının onaylı fotokopisi  ve öğrenci belgesi. (Önlisans programlarında okuyan öğrenciler Lisans bölümlerine; Lisans  bölümlerinde okuyan öğrenciler Önlisans programlarına kayıt yaptırabilirler.)

Öğrenci Numarası Öğrenme: http://ogr.nku.edu.tr/giris.php adresinden TC kimlik numarası girerek öğrenci numaranızı öğrenebilirsiniz

 

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

 

a)      Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

b)      Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

c)       Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

d)      Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

e)      Üniversitemiz fakülte/yüksekokullarına kaydını yaptıran öğrencilerimiz ayrıca ders kaydı yaptırmayacaklardır.