Fen - Edebiyat Fakültesi
2020-03-09

Fakültemiz Dekanlık Devir Teslim Gerçekleşti



 

Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, gerçekleşen devir teslim ile Dekanlığı uhdesinde bulunduran Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’dan görevi devralarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Dekan Vekili olarak görevine başladı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleşen devir teslimde Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Dekanlık mührünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER’in elinden teslim alarak görevine başlamış oldu.

Prof. Dr. Bülent EKER, Dekan Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da gerek öğrencisi gerek personeli ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin güzide bir kurum olduğunu belirterek başarı temennisinde bulundu.

Fen Edebiyat Fakültesinin yeni Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ise NKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Fakültemizi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini daha ileriye götürecek çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum” dedi.