Fen - Edebiyat Fakültesi
2022-11-07

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğrencileri İçin ‘Beyaz Önlük Giyme Töreni’ Düzenlendi



 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme” Töreni düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleşen törene, Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN, Kimyagerler Derneği (KİMDER) Marmara Şubesi Başkan Yardımcısı Güray METE, Umaychem Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çalışanı Eşref ÖZÇAKIR, Dekan Yardımcıları, Kimya Bölümü Akademik Personeli, Kimya Bölümü öğrencileri ve idari personel katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN konuşmalarında öğrencilere başarı dolu bir yıl dilediler ve Beyaz Önlük Giyme Töreninin her yıl devam etmesi yönünde temennide bulundular.

Tören, Rektör Yardımcılarının ve Kimya Bölümü akademik personelinin, 1. Sınıf Kimya Bölümü öğrencilerine beyaz önlük giydirmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.