2017-09-28

Namık Kemal Üniversitesi Öğrencilerini Destekleme Derneğinden Eğitim Bursu

NKÜ Öğrencilerini Destekleme Derneğinin, Üniversitemiz öğrencilerine burs verme şartları:
 T.C.Vatandaşı olmak,
 Maddi imkandan mahrum olmak:
Maddi varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyaç olmak, kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak ve başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret ve burs almamak.
 Başarı koşulları:
Yüksek öğretime yeni kayıt yaptıranlar için: Kazandığı bölüm giriş puan sırasına göre ilk on içinde olmak,
Ara sınıflarda öğrenim görenler için: Başarısız dersi olmamak ve genel başarı ortalaması 4.0 üzerinden en az 2,5 olmalıdır.
İkinci öğretim, açık öğretim, uzaktan eğitim, değişim programlı ve lisans programlarının son sınıfında okuyanlar, evliler ve 25 yaşından büyükler ve aynı aileden aynı anda ikinci bir kardeş burslarımızdan yararlanamaz.
NKÜ Öğrenci destekleme derneği burs başvuru formlarını www.nkuogrder.org adresinden indirip, doldurarak her birimin öğrenci işlerine teslim edeceklerdir.
NKÜÖGRDER Başkanı
Doç.Dr.Gülen ÖZDEMİR