Fen - Edebiyat Fakültesi
2020-11-26

Fakültemiz 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Düzenlendi



 

Fakültemiz 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla zoom üzerinden online ortamda gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2020 - 2021 Akademik Kurul Toplantısı’na pandemi koşulları nedeniyle online platformda Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekanımız Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Genel Sekreter Vekili Adnan ARABUL ve tüm akademik personel katılım sağladı.

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ’ın sunumuyla başladı. Dekanımız Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ; Fakültemizin adeta kronikleşen iki temel problemi bulunduğunu, bunların kadro ve fiziksel mekân ile ilgili olduğunu, bu problemlerin Rektörlüğün yakın ve güçlü desteği ile çözmeye çalıştıklarını ve yakın gelecekte bu sorunların büyük oranda çözüleceğini ifade etti.  Dekan Vatandaştan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Önceliğimiz Üniversitemizi daha ileriye götürmek, siz değerli hocalarımızı motive etmek, huzurlu ve güvenli kampüs ortamı sağlamak. Akademik kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Sizlerin de bu bilinçte olduğunu biliyorum. İnşallah el birliği ile daha da güçlü bir Üniversite olacağız” ifadelerine yer vererek kadro atamaları ve fiziksel mekân problemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mevcut problemlerin çözümü, akademisyenlerin daha iyi şartlarda çalışmaları için var güçleriyle çaba sarf etmeye devam ettiklerini ifade etti.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.