2019-11-27

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri tanıtıldı.

8 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Cansu Özge ÖZMEN ve Arş. Gör. Özlem ÖZMEN GÜMÜŞ tarafından öğrencilere puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversitemizin sosyal, kültürel ve sportif olanakları hakkında da bilgi verilen, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.