2024-09-19

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme tarihleri Üniversite Senatosu tarafından 23- 27 Eylül 2024 yapılması uygun görülmüştür.

Öğrencilerimizin 23-27 Eylül tarihleri arasında kayıt yenileme işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. İlgili tarihler arasında kayıt yaptıramayan öğrencilerimiz Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Yönetmeliğinin 13. Maddesi ‘’ Üniversite öğrencileri, akademik takvimde belirtilerek ilan edilen tarihlerde, her yarıyıl kayıtlarını yenilemek zorundadır. Akademik takvimde belirlenen süre içinde kaydını yenilemeyen öğrenciler derslerin başlamasından itibaren ders ekleme-çıkarma süresi sonuna kadar başvururlar ve mazeretlerinin ilgili program koordinatörlüğü/bölüm başkanlığı tarafından uygun görülmesi halinde ders kaydı yaptırabilirler. Öğrencilerin öğrenci katkı payı/öğrenim ücretini yatırmaları ders kaydı yaptıkları anlamına gelmez. Öğrenciler kayıt yenileme işleminin tümünden sorumludur. Öğrencilerin öğrenci bilgi sisteminden seçtikleri dersler danışmanları tarafından onaylanmadan kayıt yenileme süreci tamamlanmış sayılmaz. Geç kayıt sebebiyle geçen süre devamsızlıktan sayılır.’’ gereği 30.09.2024-04.10.2024 tarihleri arasında bölüm başkanlığı tarafından uygun görülmesi halinde ders kaydı yaptırabilirler.        Bu durumda ilgili mevzuat gereği öğrencilerimizin mazeret dilekçelerini 30.09.2024-04.10.2024 tarihleri arasında bölüm başkanlıklarına şahsen iletmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize ilanen duyurulur.