2024-03-06

FAKÜLTEMİZ KALİTE ALT ÇALIŞMA GRUBU MART AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Fakültemiz Kalite Alt Çalışma Grubu 06.03.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 12:30'da  Dekanımız Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ başkanlığında, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sezai ÖZTAŞ,Fakülte kalite temsilcisi Dr.Öğr.Üyesi Şimal KÜRÜMOĞLU,Fakülte Sekreteri Abdullah YILMAZ ve  Kalite Alt Çalışma Grubu üyelerinden oluşan Bölüm Başkanları'nın katılımıyla Mart ayı toplantısını gerçekleştirildi.

Toplantıda,Ocak ve Şubat aylarına ait Şubat ayının son gününde girilen ,Liderlik, Eğitim Öğretim, Yönetim, Arge, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma faaliyetlerinin Google Drive dosyasına yüklenen verilerin  kontrol edilmesi konuları görüşüldü.

Kalite geliştirmeleri kapsamında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden gelen taleb görüşüldü.