2023-03-01

FEDEK Akareditasyon Ziyareti

Fakültemiz Matematik bölümünün Akreditasyon çalışmaları kapsamında 25-28 Şubat 2023 tarihleri arasında FEDEK Akreditasyon ziyareti gerçekleştirilmiştir. FEDEK Akreditasyon ziyareti kapsamında  takım başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGUN ve takım üyeleri Prof.Dr. Mustafa POLAT ile Doç.Dr. Şükran KONCA Fakültemizde çeşitli ziyaretlerde bulunmuştur. Ayrıca FEDEK Akreditasyon takımı, Fakültemiz Bölüm Başkanları ve Matematik Bölümü öğretim üyeleri ile Fakültemizin tanıtımına ilişkin sunum Dekanlığımız toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. İlgili toplantıda FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN öğretim üyelerimize FEDEK AKreditasyon sürecine ilişkin bilgilendirmelerde bulunmuştur. Ayrıca FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Doç Dr. Sezai ÖZTAŞ ve Matematik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç Dr. Erdal BAYRAM ile birlikte Rektörümüz Prod. Dr. Mümin ŞAHİN'e ziyarette bulunmuşlardır.