2023-11-29

Fakültemiz Coğrafya Bölümü Öğretim Üyeleri Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Küresel İklim Değişikliği ve Etkileri konulu konferans verdiler

28.11.2023 tarihinde saat 10:30-12:00 arasında Fakültemiz Coğrafya Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Emre ÖZŞAHİN ve Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU tarafından Coğrafya Bölümünün dış paydaşı olan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Küresel İklim Değişikliği ve Etkileri konusunda konferans verdiler. Küresel İklim Değişikliği ile İlgili Farkındalık Eğitimi kapsamında organize edilen konferansta Dr. Öğretim Üyesi İlker EROĞLU tarafından “İklim Değişikliği ve Tekirdağ İline Etkileri”, Prof. Dr. Emre ÖZŞAHİN tarafından da “Küresel İklim Değişikliği ve Etkileri” adlı konularda sunumlar yapıldı.