2024-06-04

“Haritalarla Türkiye ve Tekirdağ Coğrafyası” adlı harita sergisinin açılışı gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümü tarafından gerçekleştirilen “Haritalarla Türkiye ve Tekirdağ Coğrafyası” isimli harita sergisi, yoğun katılım ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye alanında açıldı.

Sergiye Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, çeşitli branşlardan akademisyenler, Hayrabolu Simten ve Ataman Özbay Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri, Tekirdağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile üniversitemiz öğrencileri katıldı. Program sergi açılışı, serginin gezilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

Coğrafya bölümünün hazırlamış olduğu sergi, Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye alanında 07.06.2024 Cuma gününe kadar sergilenecektir.