2024-04-25

Fakültemiz Coğrafya Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Ziya İNCE İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen “Eğitimde İyi Örnekler: 2. Coğrafya Öğretmenleri Kongre ve Çalıştayına” katıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen "Eğitimde İyi Örnekler: 2. Coğrafya Öğretmenleri Kongre ve Çalıştayı İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden akademisyenler, İstanbul il eğitim yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri katılım sağladı.

Kongrenin çağrılı konuşmacılarından biri olan Fakültemiz Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ziya İNCE, “Türkiye’deki Coğrafya Öğretimi ile AB Ülkelerindeki Coğrafya Öğretiminin Karşılaştırılması” isimli bildirisini sundu.