2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Spor Kompleksi önü açık sahada düzenlenen törene Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ bir konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencisi Nursena TEPE, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Nursena TEPE, Fakülte 2.’si Sevdenur DEMİR ve Fakülte 3.’sü Buse YORULMAZ ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.