2024-04-03

FAKÜLTEMİZ KALİTE ALT ÇALIŞMA GRUBU NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Fakültemiz Kalite Alt Çalışma Grubu Fakülte Kalite Temsilcisi Dr.Öğr.Üyesi Şimal KÜRÜMOĞLU başkanlığında 03.04.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 12:30'da Fakülte Sekreteri Abdullah YILMAZ ve  Kalite Alt Çalışma Grubu üyelerinden oluşan Bölüm Başkanları'nın katılımıyla Nisan ayı toplantısını gerçekleştirildi.

Toplantıda Mart ayının son gününde girilen ,Liderlik, Eğitim Öğretim, Yönetim, Arge, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma faaliyetlerinin Google Drive dosyasına yüklenen verilerin  kontrol edilmesi konuları görüşüldü.

Fakültemiz performans göstergeleri ile izlem göstergelerinin hedeflere ulaşan verileri ile hedeflerine henüz ulaşılamayan verilerin nedenlerinin değerlendirildi.

Ara sınav ders dosyaları hazırlanması ile ilgili daha önce Bilgi İşlem Daire Başkanlığına yazılan yazının sorulması ve 2024-2025 eğitim öğretim güz yarı yılında sisteme girilmesine karar verildi.