2024-02-08

FAKÜLTEMİZ KALİTE ALT ÇALIŞMA GRUBU ŞUBAT AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Fakültemiz Kalite Alt Çalışma Grubu 07.02.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 13:00'de  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ başkanlığında,  Kalite Alt Çalışma Grubu üyelerinden oluşan Bölüm Başkanları'nın katılımıyla şubat ayı toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıda,2023-2024 Bahar dönemi danışmanlık,öğrenci görüşme formları ve Anketlerinin doldurulması,Bölümlerden gelen Kurum içi değerlendirme (KİDİR) raporlarının görüşülmesi,Liderlik, Eğitim Öğretim, Yönetim, Arge, Toplumsal Katkı ve Uluslararasılaşma faaliyetlerinin her ayın son işgününe kadar bölüm başkanlarına verilen yetkiyle Google Drive dosyasına yüklenmesi ve takip eden ayın ilk haftasında Bölüm Kalite Alt Çalışma Gruplarıyla toplanıp Google Drive’a yüklenen faaliyetlerin kontrol edilmesi konuları görüşüldü.