2022-05-18

NKÜ Sosyoloji Topluluğu Tarafından Sosyoloji ve Epistemoloji Gözlüklerinden Metaverse İsimli Konferans Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyoloji Topluluğu ve Öğr. Gör. Dr. Yıldırım Onur ERDİREN tarafından ‘Sosyoloji ve Epistemoloji Gözlüklerinden Metaverse’ isimli konferans düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Elif KIRAN ve Doç. Dr. Mehmet Güven AVCI ile Sosyoloji Bölümü akademik personeli ve öğrencileri katılım sağladı.

Etkinlikte davetli konuşmacı olan Dr. Derya ÖLÇENER, metaverse kavramı üzerine konuşup bu kavrama sosyolojik ve epistemolojik perspektiften bakmanın önemine değindi.

Konferans, Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcısı ve Sosyoloji Topluluk Koordinatörü Doç. Dr. Elif KIRAN’ın, Dr. Derya ÖLÇENER’e teşekkür belgesini takdim etmesiyle son buldu.